Servis i Obuka

Servis

„Firma MOSER-DIS vrši kompletan servis mašina za obradu lima. Sa našim dugogodišnjim iskustvom u svim oblastima obrade lima u stanju smo Vam ponuditi profesionalne i kvalitetne usluge. Zahvaljujući našem brzom djelovanju (reparacija vaše numeričke jedinice unutar 24 sata kao generalno načelo) mi postavljamo nove standarde kvalitete i odnosa prema našim klijentima. Mi nudimo servis za sve mašine tipa Weinbrenner, HERA, Colly, Amada, Durmazlar, Gasparini, Baykal, Ermaksan, Dener, Wieger, Jonescheidt, Eclair, Promecam, Beyeler, Hämmerle, Wieger, EHT, Lotze itd.

Servisne ispostave

Svojim klijentima smo u stanju ponuditi brze i kvalitetne usluge. To smo postigli zahvaljujući formiranju naših servisnih ispostava u više zemalja širom Evrope : Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Sloveniji, Austriji i Švicarskoj . Na taj način kao i formiranjem novih filijala u Be-Ne-Lux i Bosni i Hercegovini mi širimo našu mrežu servisnih ispostava širom Evrope. Svaka ispostava posjeduje vlastito skladište najvažnijih rezervnih dijelova što omogućava brzu reakciju na vaš zahtjev. Ukoliko rezervni dio koji trebate nije dostupan u našoj ispostavi on će biti dopremljen iz centralnog skladišta iz Njemačke u roku od dva do tri radna dana. U slučaju potrebe za reparacijom vaše numeričke jedinice u našoj laboratoriji u stanju smo Vam obezbijediti zamjensku numeričku jedinicu koja je prepodešena za vašu mašinu tako da Vaša mašina bude u radnom stanju dok traje reparacija.

Popravak

U našoj najsavremenije opremljenoj laboratoriji tehničari sa dugogodišnjim iskustvom su zaduženi da vaša numerička jedinica bude osposobljena u najkraćem mogućem roku. Oni raspolažu sa svim potrebnim rezervnim dijelovima što garantuje brzu reparaciju (reparacija vaše numeričke jedinice unutar 24 sata kao generalno načelo). Oštećeni dijelovi će biti zamijenjeni novim a ne popravljani čime se ubrzava proces reparacije a time skraćuje vrijeme zastoja mašine. Ukoliko je za reparaciju potrebno duže vrijeme nudimo vam zamjensku numeričku jedinicu koja je prepodešena za vašu mašinu tako da vaša mašina bude u radnom stanju dok traje reparacija..

Zamjena stare numeričke jedinice novom

Ukoliko ste se odlučili za retrofit (zamjenu stare numerike novom...) na pravom ste mjestu. U protekle četiri godine firma Coma je izvela nešto više od 100 zamjena na mašinama kod velikih kompanija u Njemačkoj i širom svijeta. Naši iskusni tehničari će obaviti posao na profesionalan način u najkraćem mogućem roku, instalirati novu numeričku jedinicu i obučiti vaše osoblje da bi bili efikasni u svom radu na vašoj mašini. Zamjena obično traje 3-6 radnih dana za ožičenje, mehaničku montažu i obuku. Naša fleksibilnost nam omogućava brzu reakciju na vaš zahtjev jer sa potpuno opskrbljenim skladištem isključujemo čekanje na uobičajeno duge rokove isporuke opreme. Također ostavljamo otvorenom mogućnost da otkupimo vašu staru numeričku jedinicu čime se smanjuju vaši troškovi zamjene (sistem staro za novo).

Servis ručnih elektro alata

Vršimo i servis ručnih elektro alata marke Makita, Bosch, Hitachi, Hilti, i druge, sa originalnim rezervnim djelovima.

Akcije

Poštovani posjetioci, U toku je akcijska prodaja agregata, aparata za zavarivanje, motalica, cirkulara i mnogih drugih naših proizvoda. Akcija traje do isteka zaliha.