O nama

„Moser-DiS“d.o.o.,Prnjavor je zastupnik firme „Franz Moser“, Spittal čiji je cilj da kvalitetnim asortimanom i dostavom pokrije potražnju na tržištu Bosne i Hercegovine.

Ne samo u našem sjedištu , u Spittal-u , već i u ostalim poslovnim jedinicama ćete biti odlično usluženi od strane naših obučenih saradnika.

Naše preduzeće je poznato po brizi o svojim kupcima i partnerima kako u Austriji tako i širom Evrope. Preko 120 motivisanih saradnika se trudi o zadovoljstvu naših kupaca.

images/onama.jpg

Poručenu robu dostavljamo u roku 10 do 15 dana, odnosno po dogovru sa kupcem, vlastitim prevoznim sredstvima.

Naši tehničari se brinu o postavljanju, servisu i opravkama. Našim kupcima takođe, stojimo na raspolaganju za eventualne savjete pri odabiru mašina kao i u pogledu servisa koji obezbjeđujemo u roku 48 sati. Naše sadašnje skladište obuhvata trenutno preko 10 000 m2 površine i raspolažemo sa preko 70 000 artikala.

Moser DiS d.o.o. je ovlašteni distributer za Siegmund - Sistemi za stezanje i zavarivanje 

images/14545.jpg

 

Oficijalni Siegmund Website možete posjetiti klikom na:  Siegmund Website

 

Istorijat

Firma MOSER-DIS d.o.o. posluje od 2008. godine kao zastupnik firme Franz MOSER GmbH - Spittal/Austria za područje Bosne i Hercegovine. Započeli smo sa tri radnika i jednim dostavnim vozilom.

images/onama2.jpg images/onama3.jpg

U 2009. godini povećavamo broj zaposlenih za 2 radnika, proširujemo vozni park sa 2 dostavna vozila. Kroz ove dvije godine ostvarili smo saradnju sa velikim brojem firmi , koje su zadovoljne našim uslugama i asortimanom.

Ciljevi

Cilj nam je da zadovoljimo potrebe tržišta BiH u pogledu kvalitetnih mašina za obradu metala, te da naši kupci steknu povjerenje i sigurnost u ime MOSER-DiS.
 

 

 

 

 

Akcije

Poštovani posjetioci, U toku je akcijska prodaja agregata, aparata za zavarivanje, motalica, cirkulara i mnogih drugih naših proizvoda. Akcija traje do isteka zaliha.